Bestil tid (man-tors kl. 8-16, fredag kl. 8-14.30) på telefon 70 88 26 06

Bemærk!
Vi har åbent mellem Jul og Nytår!

Værd at vide ved akutte tilfælde

Akut

Har du akutte problemer med dine tænder?- Så kan du altid kontakte Tandlægerne Uldal i Roskilde inden for vores åbningstider.

Ring straks til os på telefon 70 88 37 91, og så finder vi en tid til dig hurtigst muligt.

Det er ikke rart at stå med tandsmerter eller akut opståede tandproblemer. Med en akut tandlægetid kan du hurtigt få vurderet dine tandproblemer og modtage en hurtig behandling, så du kan komme ovenpå igen. Du kan også blive hjulpet af med eventuelle smerter, så symptomerne ikke forværres.

Hvornår er en akut tandlægetid nødvendigt?

Hvis uheldet er ude, og du for eksempel beskadiger en tand, eller slår en tand helt ud. Hvis en af dine tænder er blevet slået ud, er det vigtigt at opbevare den i et koldt glas vand, da der så er mulighed for, at din akut tandlæge kan sætte den i igen.

Det kan også være, du har tabt en fyldning, knækket en tand eller andre på andre måder har beskadiget en tand eller dit tandkød.

Der kan også opstå pludselige smerter, som du ikke kender årsagen til. Det er ofte vigtigt at handle hurtigt, hvis der er smerter. Hvis du har smerter, er det også en rigtig god idé at sørge for at holde smerterne så meget som muligt nede. På den måde kan du undgå, at smerterne ikke bliver værre eller bliver svære at komme af med. Hvis du oplever smerter og tandpine kan du tage nogle almindelige smertestillende piller, og du kan også forsøge at bedøve området ved at holde en kold klud mod kinden.

For akuttid, ring på telefon 70 88 26 06.

Bestil en tandlægetid

Udfyld formularen med behandling og ønskede tidspunkt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi står altid klar til en akut tandlægetid

Vi kan hjælpe dig hurtigt og godt videre, hvis uheldet er ude, eller der bare er opstået pludselige smerter eller tandproblemer. Vi står klar til at hjælpe dig med en akut tandlægetid, så du ikke skal have unødige smerter og gener. Så hvis du bor i Roskilde, og du har brug for en akut tandlæge, står vi klar ved telefonen.

Ring til os med det samme på telefon 70 88 37 91, og få en akut tandlæge. Så hjælper vi dig godt igennem dine tandproblemer.

Tandudtrækning

Der kan være flere grunde til fjernelse af en tand, men uanset grunden hertil, har vi mange års erfaring i at gøre den operative behandling så smertefri som muligt.

Læs mere ❯

Tandeftersyn

Med et tandeftersyn undersøger vi for huller, tjekker din munds sundhed, tager røntgen og renser dine tænder.

Læs mere ❯

Fuldkæbe røntgen

Vi har det nyeste tandlægeudstyr, og foretager derfor bl.a. fuldkæbe røntgen, hvor hele dit kæbeben og tænder fremgår på kun ét røntgenbillede.

Læs mere ❯