Bestil tid (man-tors kl. 8-16, fredag kl. 8-14.30) på telefon 70 88 26 06

Her er en h1 bla bla bla Curabitur a venenatis felis

VI UDFØRER

Curabitur a venenatis felis. Donec enim nisi, consectetur eu malesuada ut, congue gravida sem:

  • Maecenas ipsum arcu
  • Nulla aliquet arcu nibh
  • Duis eget felis
  • Vivamus quis maximus
  • Donec rutrum
  • Pellentesque facilisis velit

Tandlæge i Roskilde – Tandlægerne Uldal

Vores tandlæge i Roskilde blev grundlagt af min farfar Axel Uldal i 1935 og senere videreført af min far tandlæge Nils Uldal. Jeg kom selv til som tandlæge i 1995, og vi har siden forsøgt at skabe “Verdens bedste Tandklinik” – og det skal nok lykkes! Vores tandlæge er stadig en familieklinik, og mange af vores patienter er 3. generation på klinikken – det er vi lidt stolte over.

Vi er en tandlæge på Algade i Roskilde. En tandlæge hos os er en som er specialiseret i en række fagområder. Derfor har vores tandlæge specialiseret sig på en række fagområder og kan tilbyde flere nye behandlinger som eneste tandlæge i Roskilde. Hos vores tandlæge får du altid gode tandlæge priser.

Få førstegangseftersyn til kun 150 kr hos vores tandlæge
Behandlinger hos din lokale tandlæge

Din tandlæge kan hjælpe dig med en lang række tandbehandlinger. Vores tandlæge Algade Roskilde kan blandt andet tilbyde behandlinger såsom usynlig tandretning, broer, implantater, kroner, røntgen, plastfyldninger, parodontose, rodbehandlinger og tandproteser. Vi er en tandlæge som også tilbyder behandling, når du har brug for et tandlægebesøg akut.

Vores tandlæge på Algade i Roskilde har altid et stort fokus på kvalitet og en god service med dig i centrum, og du kan derfor føle dig tryg og veltilpas ved at modtage en tandbehandling hos vores tandlæger.

Vores tandlæge har det nyeste udstyr og benytter de mest opdaterede teknikker og behandlingsformer. Alle tandlæger hos os er rutinerede inden for faget og ved samtidig, hvor vigtigt det er, at vores patienter føler sig rolige og veltilpas under et tandlægebesøg. Derfor har vi et stort fokus på at give en smertefri og omsorgsfuld behandling, der gør vores patienter trygge og afslappede.

På tandklinikken har alle tandlæger en stor viden og erfaring, der sikrer dig en behandling af høj kvalitet. Vores tandlæger sørger konstant for at følge med i udviklingen inden for tandpleje og behandling blandt andet gennem videndeling internt på klinikken og gennem kurser inden for området. Hos os får du derfor kompetente tandlæger, der giver dig en grundig og omsorgsfuld behandling. Vores tandlæger tager din tillid meget alvorligt, og vores mål er at give dig en behandling, der gør dig tryg og rolig. Vi tager os god tid til at informere dig og besvare dine spørgsmål, og vi gør vores bedste for at tilpasse vores behandling til dine individuelle ønsker og behov. Vi tager os tid til at udføre vores håndværk ordentligt, og vi sætter en ære i at få et flot og holdbart resultat. Se også gerne vores fine anmeldelser på facebook her.

Så hvis du leder efter den helt rigtige tandklinik i Roskilde, står vi klar til at tage imod dig.
Vores tandlæger hjælper dig igennem din tandlægeskræk

Alle tandlæger hos Tandlægerne Uldal i Roskilde har stor erfaring med at hjælpe mennesker med tandlægeskræk ud af deres frygt. Vores tandlæger er professionelle og ved, hvordan vi skal hjælpe og rådgive dig, og vi gør meget ud af at tilpasse vores behandling efter dig. Derfor tager vi som tandlæger os god tid til at snakke med dig, så vi ved, hvordan du har det, og hvordan vi bedst muligt kan gøre dig rolig og tryg.

Så hvis du lider af tandlægeskræk, er du altid meget velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak. Vi er tandlæger som tager os meget gerne tid til at snakke med dig, så vi kan sikre, at du får den nødvendige pleje og behandling af dine tænder. De skal holde i mange år, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig til et sund og pænt tandsæt livet ud.
Vores tandklinik

Der findes mange tandlæger i Roskilde, men hos Tandlægerne Uldal gør vi os meget umage for at give dig en god oplevelse under dit tandlægebesøg. På vores tandklinik har vi forsøgt at gøre de fysiske rammer hyggelige og behagelige, så du kan føle dig veltilpas og afslappet. Vores tandklinik er lys og moderne, og når du kommer til klinikken vil vores venlige receptionist tage godt imod dig.
Kontakt Tandlægerne Uldal

Hos Tandlægerne Uldal i Roskilde står klar til at give dig en professionel og omsorgsfuld tandbehandling eller et forebyggende eftersyn. Vi tager os god tid til dig, og vores tandlæger tager sig altid god tid til at informere dig og besvare dine spørgsmål. Så hvis du har brug for kompetente tandlæger i Roskilde, er vi de rette at kontakte.

Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tidsbestilling eller uddybende viden. Ring til os eller send os en e-mail – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vores tandlæger hos Tandlægerne Uldal holder til på Algade i Roskilde, og du er altid meget velkommen til at kigge forbi klinikken.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at bevare et stærkt og pænt tandsæt livet ud!

Bestil en tandlægetid

Udfyld formularen med behandling og ønskede tidspunkt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

SALGSOVERSKRIFT

Maecenas ipsum arcu, viverra eu pretium ut, tempor ac nisl. Morbi mi tortor, tincidunt non ultrices ac, aliquet in turpis. Pellentesque facilisis velit ornare dui lacinia, ut faucibus nulla consequat.

Sed mattis est in eleifend imperdiet. Vivamus venenatis a quam sed porttitor. Nulla aliquet arcu nibh, at scelerisque urna feugiat sollicitudin. Sed tempor scelerisque erat ac malesuada. Vivamus quis maximus mauris, vitae bibendum leo.

Duis eget felis ut sapien porta molestie nec vitae ex. Suspendisse cursus, sapien nec rutrum vestibulum, ex leo varius risus, non luctus leo sem a nulla. Duis quis sollicitudin lacus. Ut cursus elit at consectetur semper.

Donec rutrum, turpis ac consectetur ullamcorper, orci dolor pharetra nisi, et molestie nunc ipsum sit amet lorem.

Tandudtrækning

Der kan være flere grunde til fjernelse af en tand, men uanset grunden hertil, har vi mange års erfaring i at gøre den operative behandling så smertefri som muligt.

Læs mere ❯

Tandeftersyn

Med et tandeftersyn undersøger vi for huller, tjekker din munds sundhed, tager røntgen og renser dine tænder.

Læs mere ❯

Fuldkæbe røntgen

Vi har det nyeste tandlægeudstyr, og foretager derfor bl.a. fuldkæbe røntgen, hvor hele dit kæbeben og tænder fremgår på kun ét røntgenbillede.

Læs mere ❯