Kære patienter hos Tandlægerne Uldal & Bender

Klinikken er som udgangspunkt lukket for behandling indtil videre.

Tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er uden sammenligning de mest udsatte i en tid som denne, da vi arbejder i de ydre luftveje, hvor smitterisikoen er allerstørst. Endvidere er vi afhængige af luft og vandkølede instrumenter, der sender en sky af vand, spyt, bakterier og virus ud i en radius på flere meter omkring munden.

Det er i denne situation umuligt at beskytte sig selv eller patienten mod smitte, så alle klinikkens medarbejdere er sendt hjem.

Men, vi er samtidig bevidste om vores ansvar - og skal hjælpe patienter i nød.

Vi har derfor oprettet en akut telefon, hvortil du kan ringe fra 7.00 til 19.00. Det betyder ikke, at klinikken holder åbent - men vi vil gøre alt for at hjælpe og rådgive dig.

Nødtelefon: 53 54 32 55

Med mange venlige hilsner

Lars Uldal​

Bestil tid (man-tors kl. 8-16, fredag kl. 8-14.30) på telefon 70 88 26 06

Fuldkæbe røntgen

Hele kæben i ét billede

Som de første i Roskilde, kunne Tandlægerne Uldal & Bender allerede i 2006 tilbyde digitale fuldkæberøntgen, hvor vi får alt med på kun ét røntgenbillede.

De små tandfilm du kender fra din tandlæge, viser kun et ganske lille udsnit af tænder og kæbeben. Vores digitale panorama røntgen, viser det hele – på 16 sekunder. Og det hele sker udefra – uden generende billeder inde i munden.

Et røntgenbillede kan bl.a. klarlægge følgende behandlingskrævende diagnoser:

– og meget mere!

Vi får det store overblik, du får den bedste behandling.

Det store tandeftersyn inkluderer et fuldkæberøntgen.

Bestil tid til et tandeftersyn i dag

Ring og bestil tid til et tandeftersyn i dag ved enten at ringe på telefon 70 88 26 06, eller ved at sende en besked i formularen.

Bestil en tandlægetid

Udfyld formularen med behandling og ønskede tidspunkt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tandudtrækning

Der kan være flere grunde til fjernelse af en tand, men uanset grunden hertil, har vi mange års erfaring i at gøre den operative behandling så smertefri som muligt.

Læs mere ❯

Tandeftersyn

Med et tandeftersyn undersøger vi for huller, tjekker din munds sundhed, tager røntgen og renser dine tænder.

Læs mere ❯

Fuldkæbe røntgen

Vi har det nyeste tandlægeudstyr, og foretager derfor bl.a. fuldkæbe røntgen, hvor hele dit kæbeben og tænder fremgår på kun ét røntgenbillede.

Læs mere ❯