Kære patienter hos Tandlægerne Uldal & Bender

Klinikken er som udgangspunkt lukket for behandling indtil videre.

Tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er uden sammenligning de mest udsatte i en tid som denne, da vi arbejder i de ydre luftveje, hvor smitterisikoen er allerstørst. Endvidere er vi afhængige af luft og vandkølede instrumenter, der sender en sky af vand, spyt, bakterier og virus ud i en radius på flere meter omkring munden.

Det er i denne situation umuligt at beskytte sig selv eller patienten mod smitte, så alle klinikkens medarbejdere er sendt hjem.

Men, vi er samtidig bevidste om vores ansvar - og skal hjælpe patienter i nød.

Vi har derfor oprettet en akut telefon, hvortil du kan ringe fra 7.00 til 19.00. Det betyder ikke, at klinikken holder åbent - men vi vil gøre alt for at hjælpe og rådgive dig.

Nødtelefon: 53 54 32 55

Med mange venlige hilsner

Lars Uldal​

Bestil tid (man-tors kl. 8-16, fredag kl. 8-14.30) på telefon 70 88 26 06

Få tandbehandling i narkose

Tandbehandling mens du sover

Det er tankevækkende, at en kikkertoperation i knæet oftest foretages i narkose – mens patienter stadig får ryddet munden hos tandlægen i vågen tilstand.

Derfor kan vi hos Tandlægerne Uldal & Bender i Roskilde nu tilbyde fuld bedøvelse i forbindelse med større tandbehandlinger – men også de små behandlinger, hvis du bare er meget bange for tandlæger.

Tryg og smertefri tandlægebehandling

Din narkose foretages af vores erfarne speciallæge André Miran, der har mange års erfaring med fuld bedøvelse af tandlægepatienter.

André Miran kan med sin lange ekspertise inden for fuld bedøvelse hjælpe dig smertefrit, og uden væsentlig ubehag igennem større tandbehandlinger eller kæbeoperationer.

Der er tale om en blid form for narkose, som de fleste mennesker kan tåle uden problemer – og narkoselægen vil altid gennemgå dit helbred og medicinforbrug inden stillingtagen til evt. narkose.

Kontakt os for mere info om narkose

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information på enten telefon 70 88 26 06, eller ved at sende os en besked i kontaktformularen.

Bestil en tandlægetid

Udfyld formularen med behandling og ønskede tidspunkt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tandudtrækning

Der kan være flere grunde til fjernelse af en tand, men uanset grunden hertil, har vi mange års erfaring i at gøre den operative behandling så smertefri som muligt.

Læs mere ❯

Tandeftersyn

Med et tandeftersyn undersøger vi for huller, tjekker din munds sundhed, tager røntgen og renser dine tænder.

Læs mere ❯

Fuldkæbe røntgen

Vi har det nyeste tandlægeudstyr, og foretager derfor bl.a. fuldkæbe røntgen, hvor hele dit kæbeben og tænder fremgår på kun ét røntgenbillede.

Læs mere ❯