Kære patienter hos Tandlægerne Uldal & Bender

Klinikken er som udgangspunkt lukket for behandling indtil videre.

Tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er uden sammenligning de mest udsatte i en tid som denne, da vi arbejder i de ydre luftveje, hvor smitterisikoen er allerstørst. Endvidere er vi afhængige af luft og vandkølede instrumenter, der sender en sky af vand, spyt, bakterier og virus ud i en radius på flere meter omkring munden.

Det er i denne situation umuligt at beskytte sig selv eller patienten mod smitte, så alle klinikkens medarbejdere er sendt hjem.

Men, vi er samtidig bevidste om vores ansvar - og skal hjælpe patienter i nød.

Vi har derfor oprettet en akut telefon, hvortil du kan ringe fra 7.00 til 19.00. Det betyder ikke, at klinikken holder åbent - men vi vil gøre alt for at hjælpe og rådgive dig.

Nødtelefon: 53 54 32 55

Med mange venlige hilsner

Lars Uldal​

Bestil tid (man-tors kl. 8-16, fredag kl. 8-14.30) på telefon 70 88 26 06

Vi benytter plastfyldninger ved huller og lign.

Plastfyldninger

Siden 1995 har vi hos Tandlægerne Uldal & Bender i Roskilde, anbefalet udskiftning af de sorte kviksølvholdige amalgamfyldninger til plast (og porcelæn). 

Fordele og ulemper ved plastfyldninger

Plasten limer tanden sammen fremfor sølvfyldningen, der udvider sig og flækker tanden indefra.

Desværre slides nogle plastfyldninger i de store kindtænder mere end sølvfyldningerne gjorde, hvilket kan blive et problem med tiden.

Når plastfyldningen efter 15-20 år er slidt helt igennem, kan vi desværre ikke bare lave en ny - der er ikke længere plads i højden. Hér kan porcelænsfyldninger derfor være en alternativ løsning, da de både er smukke og slides meget lidt.

Med 20 års efaring, føler vi os klar til at rådgive dig.

Bestil tid til en plastfyldning

Har du en sølvfyldning du gerne vil have udskiftet, eller står du over for at skulle have lavet en helt ny fyldning, da ring og hør nærmere om dette på telefon 70 88 26 06, eller ved at sende en besked i kontaktformularen.

Er du i tvivl om du har et hul i tanden? Da kan du i stedet bestille tid til et almindeligt tandeftersyn - læs mere om tandeftersyn her.

Bestil en tandlægetid

Udfyld formularen med behandling og ønskede tidspunkt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tandudtrækning

Der kan være flere grunde til fjernelse af en tand, men uanset grunden hertil, har vi mange års erfaring i at gøre den operative behandling så smertefri som muligt.

Læs mere ❯

Tandeftersyn

Med et tandeftersyn undersøger vi for huller, tjekker din munds sundhed, tager røntgen og renser dine tænder.

Læs mere ❯

Fuldkæbe røntgen

Vi har det nyeste tandlægeudstyr, og foretager derfor bl.a. fuldkæbe røntgen, hvor hele dit kæbeben og tænder fremgår på kun ét røntgenbillede.

Læs mere ❯