Bestil tid (man-tors kl. 8-16, fredag kl. 8-14.30) på telefon 70 88 26 06

Bemærk!
Vi har åbent mellem Jul og Nytår!

Få foretaget en rodbehandling i Roskilde

Slip af med tandsmerterne med en rodbehandling

Hos Tandlægerne Uldal i Roskilde indleder vi typisk med et tandeftersyn, der afklarer om du har behov for en rodbehandling, eller om der er andre tandbehandlinger, du bør overveje.

Årsager til en rodbehandling kan skyldes flere faktorer, herunder f.eks:

  • Den hyppigste årsag er et dybt hul i en tand (caries)
  • Der kan opstå kraftige smerter fra en tand, som kræver en rodbehandling, men tandnerven kan også dø uden at der har været nogle symptomer
  • Når tandnerven er død kan tanden blive invaderet af bakterier og de kan sætte sig som betændelse omkring tandrødderne. Betændelsen kan i værste fald spredes til andre steder i kroppen via blodbanen. Ved en rodbehandling fjerner man tandnerven og fylder tandrødderne op med et gummimateriale (guttapercha), så der ikke efterlades et hulrum hvor bakterier kan sætte sig

Ring i dag og bestil tid til en tandbehandling

Ring og bestil tid til en rodbehandling i vores klinik i Roskilde på telefon 70 88 26 06 - du kan også sende en besked i formularen, så vender vi tilbage.

Bestil en tandlægetid

Udfyld formularen med behandling og ønskede tidspunkt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er specialister i at undgå betændelse ifbm. rodbehandlinger

Vi modtager ofte henvisninger fra hospitaler, i forbindelse med større operationer. Lægerne vil sikre sig, at bakterierne fra betændelsen ved tandrødderne ikke sætter sig på hjerteklapperne, led mm.

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten af en rodbehandling. Det gør vi ikke i Roskilde! Alle rodbehandlinger foregår ved hjælp af en speciel afdækning af tanden (kofferdam), så vi derved reducerer risikoen for at bakterier fra mundhulen kommer ned i tanden i forbindelse med rodbehandlingen. Dette forbedrer prognosen for en rodbehandling væsentligt.

Tandudtrækning

Der kan være flere grunde til fjernelse af en tand, men uanset grunden hertil, har vi mange års erfaring i at gøre den operative behandling så smertefri som muligt.

Læs mere ❯

Tandeftersyn

Med et tandeftersyn undersøger vi for huller, tjekker din munds sundhed, tager røntgen og renser dine tænder.

Læs mere ❯

Fuldkæbe røntgen

Vi har det nyeste tandlægeudstyr, og foretager derfor bl.a. fuldkæbe røntgen, hvor hele dit kæbeben og tænder fremgår på kun ét røntgenbillede.

Læs mere ❯