Bestil tid (man-tors kl. 8-16, fredag kl. 8-14.30) på telefon 70 88 26 06

Bemærk!
Vi har åbent mellem Jul og Nytår!

Værd at vide ved større rekonstruktioner

Større rekonstruktioner

Hos Tandlægerne Uldal i Roskilde, har vi det nyeste udstyr til både mindre og større rekonstruktioner. Vi benytter ligeledes de mest opdaterede teknikker og behandlingsformer.

Vores tandlæger sørger konstant for at følge med i udviklingen inden for tandpleje og behandling, blandt andet gennem vidensdeling internt på klinikken, og gennem kurser inden for området. Hos os får du derfor kompetente tandlæger, der giver dig en grundig og omsorgsfuld behandling.

Vi vægter tryg og smertefri behandling meget højt

Vores tandlæger tager din tillid meget alvorligt, og vores mål er at give dig en behandling, der gør dig tryg og rolig. Vi tager os god tid til at informere dig og besvare dine spørgsmål, og vi gør vores bedste for at tilpasse vores behandling til dine individuelle ønsker og behov. Vi tager os tid til at udføre vores håndværk ordentligt, og vi sætter en ære i at få et flot og holdbart resultat. 

Ved større rekonstruktioner, er det ligeledes muligt at blive lagt i narkose, og vi prioriterer også god tid til patienter med tandlægeskræk - læs mere om dette her.

Kontakt os for mere info om større rekonstruktioner

Hør mere om proceduren ved større rekonstruktioner ved at ringe på telefon 70 88 26 06, eller ved at sende os en besked i kontaktformularen her på siden.

Bestil en tandlægetid

Udfyld formularen med behandling og ønskede tidspunkt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tandudtrækning

Der kan være flere grunde til fjernelse af en tand, men uanset grunden hertil, har vi mange års erfaring i at gøre den operative behandling så smertefri som muligt.

Læs mere ❯

Tandeftersyn

Med et tandeftersyn undersøger vi for huller, tjekker din munds sundhed, tager røntgen og renser dine tænder.

Læs mere ❯

Fuldkæbe røntgen

Vi har det nyeste tandlægeudstyr, og foretager derfor bl.a. fuldkæbe røntgen, hvor hele dit kæbeben og tænder fremgår på kun ét røntgenbillede.

Læs mere ❯