Bestil tid (man-tors kl. 8-16, fredag kl. 8-14.30) på telefon 70 88 26 06

Bemærk!
Vi har åbent mellem Jul og Nytår!

Tandudtrækninger af bl.a. visdomstænder

Smertefri tandudtrækning

Der kan være flere grunde til fjernelse af en tand, men uanset grunden hertil, har vi hos Tandlægerne Uldal i Roskilde, mange års erfaring i at gøre den operative behandling så smertefri som muligt.

Efter en tandudtrækning, kan det være en god idé at tage følgende forholdsregler:

  • Forhold dig i ro, og undgå at pille i såret med tungen eller andet
  • Undgå motion de første par dage
  • Hold området omkring såret rent ved at skylle munden flere gange dagligt med klorhexidin, men undgå at børste direkte på det
  • Spis kun koldt føde de første par dage, og undgå at tygge i den berørte side af munden
  • Hold dig fra cigaretterne, da det hæmmer helingen af såret

Har du en visdomstand, der skal fjernes eller har du af andre årsager en formodning om at en tandudtrækning er eneste løsning, vil vi selvfølgelig lytte til dine ønsker, men anbefaler altid at starte ud med et almindeligt tandeftersyn for at afdække årsagen til din tandpine, eller andet grundlag for din beslutning.

Bestil tid til tandudtrækning i klinikken i Roskilde

Ring allerede i dag og bestil tid til en tandudtrækning på telefon 70 88 26 06 - alternativt kan du skrive og bestille tid i kontaktformularen til højre.

Bestil en tandlægetid

Udfyld formularen med behandling og ønskede tidspunkt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Ubehag efter en tandudtrækning

Det er på ingen måde farligt at få foretaget en tandudtrækning, men der kan opstå nogle komplikationer efterfølgende, som der findes flere forskellige løsninger på:

  • Ved smerter og ømhed 2-3 dage efter tandudtrækningen kan dulmes med smertestillende - hvis det fortsætter herefter, da tag kontakt til os
  • Hævelse 2-3 dage efter er helt normalt, og kan minimeres med kolde omslag på såret - herefter bør hævelsen mindskes, og ellers kontaktes klinikken
  • Let blødning kan ligeledes fortsætte, men bør mindskes efter de første dage. Bid sammen om et gazebind for at stoppe det.
  • Ved feber eller synkebesvær kontaktes klinikken eller skadestuen

Er du i tvivl omkring ovenstående kan du til enhver tid kontakte os - ring enten på telefon 70 88 26 06 eller send os en besked i kontaktformularen.

Tandudtrækning

Der kan være flere grunde til fjernelse af en tand, men uanset grunden hertil, har vi mange års erfaring i at gøre den operative behandling så smertefri som muligt.

Læs mere ❯

Tandeftersyn

Med et tandeftersyn undersøger vi for huller, tjekker din munds sundhed, tager røntgen og renser dine tænder.

Læs mere ❯

Fuldkæbe røntgen

Vi har det nyeste tandlægeudstyr, og foretager derfor bl.a. fuldkæbe røntgen, hvor hele dit kæbeben og tænder fremgår på kun ét røntgenbillede.

Læs mere ❯